Δήμητρα Καλαντώνη

Προεδρος-Διευθυνουσα Συμβουλος

Οραματίστρια και δημιουργός του εγχειρήματος ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ, η Δήμητρα, έχει διανύσει μία σημαντική επαγγελματική πορεία, πάνω από όλα όμως, ως σημαντικότερο ρόλο στη ζωή της ξεχωρίζει εκείνον της μητέρας.

Η Δήμητρα σπούδασε αρχικά στο Πανεπιστήμιο Modul της Βιέννης στον τομέα του Hotel Management ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε το Executive MBA του Αγγλόφωνου Πανεπιστημίου Alba. Γνωρίζει, επίσης, άπταιστα αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά.

Εργάστηκε σε μερικές από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές εταιρείες της Ελλάδας, της Ισπανίας και της Αυστρίας, στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων, Οργάνωσης Εκδηλώσεων, Marketing και Επικοινωνίας. Ξεχωριστή στιγμή στην επαγγελματική της διαδρομή ήταν η συμμετοχή της στη διοργάνωση του συνεδρίου του Ν.Α.Τ.Ο.

Σημαντικές διακρίσεις είχε και κατά την ενασχόλησή της, στη συνέχεια, με τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Συμμετείχε επίσης στο στήσιμο τμήματος μεγάλης αλυσίδας (όμιλος Grecotel με 18 ξενοδοχεία).  Εργάστηκε ως Διευθύντρια έργου σε Μ.Κ.Ο. ενώ για 6 χρόνια, μέχρι τον Μάιο του 2023 διετέλεσε Υπεύθυνη Εμπορικής Λειτουργίας στο ΚΠΙΣΝ εποπτεύοντας το τμήμα μισθώσεων χώρων στη διοργάνωση εκδηλώσεων. Ανέλαβε περισσότερες από 800 εκδηλώσεις μεγάλων εταιρειών, οργανισμών, συνέδρια αλλά και εκδηλώσεις διάδοσης ιδεών (όπως το TEDx Athens), ενώ είχε την επίβλεψη επισκέψεων αρχηγών κρατών και σημαντικών προσωπικοτήτων.

Παράλληλα, μαζί με το γιο της Πάνο Παπαδόπουλο, πρωταθλητή κωπηλασίας και απόφοιτο του Ιnternational Business Management, του πανεπιστήμιου της Βιέννης, Modul, ίδρυσαν την εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων Octopus Events.

Προτεραιότητα για τη Δήμητρα ήταν  πάντα ο ρόλος της μητέρας. Με ενεργή συμμετοχή στα συμβούλια γονέων, ίδρυσε με δική της πρωτοβουλία σχολή γονέων και είχε ενεργό ρόλο στη συμμετοχή των μαθητών σε ευρωπαϊκά προγράμματα. Ταυτόχρονα ήταν μέλος του ΔΣ του Ναυταθλητικού Ομίλου Αιγυπτιωτών, ο οποίος έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια, ευρωπαϊκά και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το όραμα για τη δημιουργία της ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ «γεννήθηκε» μετά τη συνάντησή της με ένα 19χρονο κορίτσι, κατά τη διάρκεια μιας χριστουγεννιάτικης επίσκεψης που πραγματοποίησε σε δομή φιλοξενίας, ως Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου. Η αγωνία του νεαρού κοριτσιού για το μέλλον, έγινε παράλληλα αγωνία της Δήμητρας και με εφαλτήριο την αγάπη για τον γιο της αλλά και όλα τα παιδιά, αποφάσισε να ξεκινήσει το δύσκολο εγχείρημα για τη  δημιουργία της ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ.

Με τον δικό της αγώνα, την ιδρυτική δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος αλλά και την υποστήριξη πολλών εταιρειών όπως η Unipharma, DoValue, Eurobank, IKEA, Κωτσόβολος κ.α., το  όνειρο αυτό έγινε πράξη και η ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ από το 2018, μέσα από τα προγράμματά της, επιχειρεί να συνεισφέρει ουσιαστικά στην ενδυνάμωση των παιδιών που διαβιούν σε ιδρύματα κλειστής παιδικής προστασίας.

Η Δήμητρα είναι η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ.

Δήμητρα Καλαντώνη

Προεδρος-Διευθυνουσα Συμβουλος

Βασίλης Σιέμος

Οικονομικος Συμβουλος

Ο Βασίλης Σιέμος είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος  στη διεθνή τραπεζική και τα χρηματοοικονομικά (MSc International Banking & Finance) από το Πανεπιστήμιο του Salford.

Διαθέτει 20ετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των συμβούλων επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στη στρατηγική και τον επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό σχεδιασμό, ενώ έχει συντονίσει σημαντικά έργα και δράσεις θεσμικών φορέων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος Δ.Σ. σε ανώνυμη εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων και στέλεχος σε θέσεις διοικητικής ευθύνης σε επιχειρήσεις του κλάδου.

Είναι Υπεύθυνος του Επιχειρηματικού Επιταχυντή στο Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Αρχιμήδης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αρμόδιος για τη διαμόρφωση και παροχή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος συμβουλευτικής υποστήριξης και καθοδήγησης επιχειρηματικών ομάδων με σημείο αναφοράς το ΕΚΠΑ, για τη ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών με κύρια στοιχεία την καινοτομία και τη διαφοροποίηση. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, συνέδρια και εφημερίδες σε θεματολογία σχετική με την επιχειρηματικότητα.

Είναι και περήφανος πατέρας δύο έφηβων αγοριών.

 

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ εργάζεται ως Οικονομικός Σύμβουλος.

Βασίλης Σιέμος

Οικονομικος Συμβουλος

Στέφανος Δεληγιάννης

Συντονιστης Δικτυου Εθελοντων & Αθλητικων Δραστηριοτητων

Ο Στέφανος γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μία από τις φτωχότερες χώρες του πλανήτη το Σουδάν. Οι δυσκολίες τον βοήθησαν να καταλάβει εξαρχής την αξία της αλληλεγγύης και της βοήθειας από και προς τον συνάνθρωπο.

Ο αθλητισμός ήταν η ιδανικότερη και ομορφότερη διέξοδος του από όλες αυτές τις δυσκολίες. Προς αυτή την κατεύθυνση, κατάφερε να συνδυάσει τις δύο πιο αγαπημένες του ασχολίες αυτή του αθλητισμού και των παιδιών μέσω των σπουδών του στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει διανύσει πολύχρονη επαγγελματική πορεία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με κυριότερη τη θέση του Manager σε μαρίνα στη Σαουδική Αραβία. Η αγάπη του, όμως, για πρόοδο και εξέλιξη προέκυψε μέσω της παρακολούθησης πολλών πιστοποιημένων σεμιναρίων αλλά και μεταπτυχιακών σπουδών σε τομείς προσωπικής ανάπτυξης (Life Coaching).  Το επόμενο βήμα ήταν η ενασχόληση του με το οικοσύστημα των ΑΜΚΕ. Τα στοιχεία αυτά τον έφεραν κοντά στην ομάδα της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ.

 

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ ο Στέφανος έχει αναλάβει τομέα διαχείρισης του δικτύου των εθελοντών και την οργάνωση αθλητικών προγραμμάτων.

Στέφανος Δεληγιάννης

Συντονιστης Δικτυου Εθελοντων & Αθλητικων Δραστηριοτητων

Ταξιαρχούλα Σπανού

Κοινωνικη Λειτουργος

Η Ταξιαρχούλα Σπανού είναι απόφοιτος του τμήματος Kοινωνικής Eργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Έχει εργαστεί στο τομέα του προσφυγικού και παιδικής προστασίας. Είναι μέλος του Δικτύου κοινωνικών λειτουργών που ασχολείται ενεργά με την συνηγορία και ενδυνάμωση των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Έχει ασχοληθεί ακτιβιστικά με την αποϊδρυματοποίηση έχοντας μιλήσει σε συνέδρια, ημερίδες αναφορικά με τις επιβλαβείς επιπτώσεις σε όλες τις πτυχές της ζωής των παιδιών που διαβιώνουν σε κλειστές δομές παιδικής προστασίας. Έχει πραγματοποιήσει Erasmus Studies στην Φιλανδία και έχει συμμετάσχει σε πλήθως Erasmus Training courses με θεματικές γύρω από την τέχνη, την αστεγία και το τραύμα.

Ταξιαρχούλα Σπανού

Κοινωνικη Λειτουργος

Αριστείδης Λορέντζος

Ψυχολογος - Συμβουλος Επαγγελματικου Προσανατολισμου & Ψυχοκοινωνικης Ενδυναμωσης

Ο Αριστείδης Λορέντζος σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο
Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Συμβουλευτική και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού
και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Συμβουλευτικής Επιστήμης και Επαγγελματικής
Σταδιοδρομίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ και έχει
εργαστεί ως Ψυχολόγος και Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε δημόσιες και
ιδιωτικές δομές ψυχολογικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εφήβων και νεαρών ενηλίκων.

 

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ ο Αριστείδης εργάζεται ως Ψυχολόγος και ως Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και είναι Συντονιστής Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης και Αυτονόμησης.

Αριστείδης Λορέντζος

Ψυχολογος - Συμβουλος Επαγγελματικου Προσανατολισμου & Ψυχοκοινωνικης Ενδυναμωσης

Ζωή Παπαδιαμάντη

Υπευθυνη Στρατηγικης Επικοινωνιας & Ανευρεσης Πορων

Η Ζωή είναι απόφοιτη του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ολλανδία, αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο στο Πανεπιστήμιο του Λάιντεν, όπου ολοκλήρωσε το ΜΑ «Cities, Migration and Global Interdependence». Στο παρελθόν, έχει εργαστεί ως δασκάλα με παιδιά και έχει συνεργαστεί με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στο πλαίσιο της πτυχιακής εργασίας και του εθελοντισμού της. Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ, ασκεί καθήκοντα σε Junior θέση στο τμήμα Επικοινωνίας και Fundraising.

Ζωή Παπαδιαμάντη

Υπευθυνη Στρατηγικης Επικοινωνιας & Ανευρεσης Πορων

Κωνσταντίνα Ιγνατιάδη

Υπευθυνη Μαρκετινγκ και Επικοινωνιας

Η Κωνσταντίνα είναι τελειόφοιτη του τμήματος “Communication in Advertising” στο DEREE, the American College of Greece. Έχει εργαστεί ως Junior Content Campaign Manager σε τμήμα Marketing και πιο συγκεκριμένα στον τομέα του Influencer Marketing. Ακόμη, έχει εμπειρία στη διαχείριση λογαριασμών στα social media αλλά και στη δημιουργία εικαστικού περιεχομένου για αυτά. Τέλος, έχει συμμετάσχει στην υλοποίηση project που αφορούν διαδικτυακές καμπάνιες πελατών όπως, η Apivita, η Uber Taxi, ο Douleutaras, η Bochery, το My Market, η Free Now, η Insurance Market και το E-shop.gr.
Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ, ασκεί καθήκοντα στο τμήμα Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ.

Κωνσταντίνα Ιγνατιάδη

Υπευθυνη Μαρκετινγκ και Επικοινωνιας

Παναγιώτης Κασσελάκης

Ψυχολογος

Ο Παναγιώτης είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Κρήτης, με μεταπτυχιακή ειδίκευση (M.Sc.) στον Έλεγχο του στρες και την προαγωγή υγείας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εξειδίκευση στη Θεραπεία Σχημάτων, στην κλινική υπνοθεραπεία, στην αξιολόγηση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες, ενώ έχει εργαστεί και συνεργαστεί με οργανισμούς που παρέχουν υποστήριξη σε παιδιά και εφήβους. Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί ημερίδες, συνέδρια και σεμινάρια σχετικά με θέματα Ψυχικής Υγείας και συσχέτιση της Ψυχολογίας με τη σωματική ασθένεια. Βασικό του πιστεύω, είναι ότι ο τρόπος που αυτοπροσδιορίζεται κάποιος επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεται και συμπεριφέρεται, ενώ η αξία που αποδίδει στον εαυτό του εκπέμπεται στους τρίτους και στοιχειοθετεί τις ανθρώπινες σχέσεις του.

Παναγιώτης Κασσελάκης

Ψυχολογος

Μερσίνα Βαμβακά

Υπευθυνη Ανθρωπινου Δυναμικου & Οικονομικων Λειτουργιων

Η Μερσίνα Βαμβακά είναι γεννημένη στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1998 με καταγωγή από Μυτιλήνη.
Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ και έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας με ειδίκευση στην Χρηματοοικονομική Λογιστική.
Έχει εργαστεί στο λογιστικό τμήμα ναυτιλιακής εταιρείας. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που σχετίζονται με τον τομέα της Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού.
Θα ήθελε να συνεχίσει τις σπουδές της στον συγκεκριμένο τομέα καθώς και στον τομέα της Πληροφορικής.
Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τη μουσική, τη φωτογραφία, τη γυμναστική και το gaming.

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ η Μερσίνα εργάζεται ως Υπεύθυνη Ανθρωπίνου Δυναμικού και Οικονομικών Λειτουργιών.

Μερσίνα Βαμβακά

Υπευθυνη Ανθρωπινου Δυναμικου & Οικονομικων Λειτουργιων

Ντιλένα Μπλάνα

Φιλολογος

Έχει τελειώσει Ελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από φοιτήτρια ξεκίνησε να διδάσκει σε παιδιά. Το διδακτικό έτος 2018-2019 παρακολούθησετο ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «Ειδική Αγωγή-Μαθησιακές Δυσκολίες» του Πανεπιστημίου Αθηνών. Και από το 2014 έως το 2017 δίδασκε εθελοντικά στο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Κορυδαλλού. Έχει υπάρξει πολλά χρόνια αθλήτρια καθώς έπαιζε μπασκετ σε τοπική ομάδα ενώ πλέον παίζει στον ελεύθερο της χρόνο.

Ντιλένα Μπλάνα

Φιλολογος

Διονύσης Καλογήρου- Λουμίτης

Μαθηματικος

Ο Διονύσης προσπαθεί να μοιράζεται το πάθος του και την περιέργειά του για τα μυστήρια του κόσμου με τους συνανθρώπους του μέσω των μαθηματικών, των μυστικών της θάλασσας και της ενασχόλησής του με τα κοινά. Οι αρχικές του σπουδές σε Ελλάδα (Τμήμα Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου/ Μυτιλήνη) και Αγγλία (Earth and Ocean, University of Brighton) ήταν σχετικές με το περιβάλλον, πράγμα το οποίο συνέδεσε με την ελεύθερη και αυτόνομη κατάδυση. Εργάστηκε από νεαρή ηλικία σε χώρους εστίασης και στο χώρο του τύπου έως ότου γίνει εκπαιδευτής καταδύσεων και επαγγελματίας δύτης για ναυτικές και αλιευτικές εργασίες. Το 2014 εισάγεται στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών ώστε να ακολουθήσει αυτό που του προξενούσε την μεγαλύτερη συγκίνηση. Από το 2018, την χρονιά που αποφοίτησε, η αγάπη του για τα θεωρητικά μαθηματικά γίνεται το εργαλείο και το κίνητρο για να επικοινωνήσει με τα παιδιά και να τους προσφέρει όλα εκείνα που έμαθε ως άνθρωπος από τις διάφορες εργασίες που έκανε και όλα εκείνα που τον έκαναν να καταλαβαίνει, όσο φτάνει ο νους του στα μαθηματικά. Τους μήνες που δεν μαθαίνει στα παιδιά μαθηματικά, τα εκπαιδεύει να βουτάνε με ασφάλεια μέσω καταδυτικών κέντρων σε διάφορα νησιά της Ελλάδας. Από την καθημερινότητά του δεν θα μπορούσε να λείπει το κομμάτι της άθλησης καθώς συμμετέχει και σε αγώνες ελεύθερης κατάδυσης, ενώ τα βράδια τα αφιερώνει στην εμβάθυνση κατανόησης της Άλγεβρας και της θεωρίας αριθμών.

 

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ ο Διονύσης διδάσκει Μαθηματικά στις συνεργαζόμενες δομές παιδικής προστασίας.

 

Διονύσης Καλογήρου- Λουμίτης

Μαθηματικος

Διονύσης Μυρίλος

Φιλολογος

Ο Διονύσης Μυρίλος είναι Φιλόλογος, κλασικής ειδίκευσης (αρχαία ελληνική και λατινική Γραμματεία), απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Πανεπιστημίου Έξετερ της Μ. Βρετανίας στην Κλασική Φιλολογία (MA in Classics: Αρχαίο Δράμα, το κοινωνικό και διανοητικό του πλαίσιο). Παράλληλα, το 2018 εντάχθηκε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε Διδακτορικό Κύκλο Σπουδών στον τομέα της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας. Τα ενδιαφέροντά του εδράζονται στην αρχαία ελληνική Λογοτεχνία (Τραγωδία, Κωμωδία), αρχαία Ελληνική Θρησκεία και Κοινωνική Ανθρωπολογία της αρχαιότητας. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών του σπουδών στην Αγγλία συμμετείχε σε Σεμινάρια, διαλέξεις και ομάδες για την Ελληνική Γλώσσα και τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό.

Διαθέτει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της διδασκαλίας και της εκπαίδευσης μαθητών και φοιτητών και διδάσκει από το 2003 στην ιδιωτική εκπαίδευση. Η αγάπη του για τα παιδιά και τη διδασκαλία αποτελούν οδηγό στην επαγγελματική του πορεία. Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ ο Διονύσης Μυρίλος διδάσκει Φιλολογικά μαθήματα στις συνεργαζόμενες δομές παιδικής προστασίας.

Διονύσης Μυρίλος

Φιλολογος

Μαρία Γεωργιάδου

Καθηγητρια Ανατομιας και Υγιεινης

Γεννήθηκα στην Αθήνα και απέκτησα το βασικό μου πτυχίο στη Νοσηλευτική  το 1991 από το Τ.Ε.Ι  της Αθήνας. Εργάστηκα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για 7 χρόνια, αποκτώντας πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία και από  το 2000 έως σήμερα εργάζομαι ως εκπαιδευτικός σε ΕΠΑΛ  στον τομέα Υγείας και Πρόνοιας στην ειδικότητα Β. Νοσηλευτών. Απέκτησα  παιδαγωγική και διδακτική  επάρκεια από το Παιδαγωγικό  τμήμα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε  και ειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό  από την ίδια σχολή. Επίσης έχω εργαστεί σε Δ.Ι.Ε.Κ. και  στο Τ.Ε.Ι Αθήνας ως Εργαστηριακός Συνεργάτης. Συγχρόνως έχω παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια και προγράμματα σχετικά με την εκπαίδευση, για παράδειγμα,  εξειδικευμένη επιμόρφωση 9 μηνών στην « Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων» από το ΕΚΠΑ,  «Ειδική Αγωγή: Διεπιστημονικές Πρακτικές Σύγκλισης» από το ΕΚΠΑ,  «Σύμβουλος Καθηγητής/ ήτρια» από το ΙΕΠ και «Σύμβουλος Ψυχολόγος» επίσης από το ΙΕΠ στα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ». Στην Εξέλιξη Ζωής διδάσκω Ανατομία και Υγιεινή , δύο Πανελλαδικώς Εξεταζόμενα μαθήματα. Έχω ένα γιό τον Γιώργο, 16 ετών και νιώθω χαρά και τιμή να είμαι μέλος της Εξέλιξης Ζωής.

Μαρία Γεωργιάδου

Καθηγητρια Ανατομιας και Υγιεινης

Γιώργος Γουδής

Καθηγητης Μουσικης

Ο Γιώργος Γουδής είναι πτυχιούχος του ωδείου Athenaum στο κλασσικό πιάνο, έχει MA στην σύνθεση για τραγούδι απο το ICMP London και είναι υποψήφιος διδάκτορας Εθνομουσικολογίας του University of East London.

Με το ψευδώνυμο George Gaudy έχει κυκλοφορήσει album και EP στην Ελλάδα και στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει γράψει τη μουσική για την τηλεοπτική σειρά Έτερος Εγώ.

Στα ακαδημαϊκά ενδιαφέροντα του περιλαμβάνονται οι διαπολιτισμικές σχέσεις, η αυθεντικότητα, η υβριδικότητα και οι πολιτικές προεκτάσεις της δημοφιλούς μουσικής.

Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στο culturenow, την Athens Voice και το Jumping Fish.

Παράλληλα με την επιτυχημένη καλλιτεχνική του δραστηριότητα εργάζεται ως δάσκαλος μουσικής, οργανώνει σεμινάρια σύνθεσης και τραγουδοποιίας και αναλαμβάνει την ενορχήστρωση, ηχογράφηση και παραγωγή μουσικής στο στούντιο του.

Στην Εξέλιξη Ζωής του δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί ως δάσκαλος μουσικής για παιδιά από λιγότερο προνομιούχα περιβάλλοντα, συμβάλλοντας στην συμπεριληπτικότητα στην καλλιτεχνική εκπαίδευση.

Γιώργος Γουδής

Καθηγητης Μουσικης

Σοφία Παπούλια

Καθηγητρια Αγγλικης Γλωσσας

Η Σοφία είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται επαγγελματικά με την διδασκαλία Αγγλικών σε μαθητές μεγάλου ηλικιακού εύρους και διαφόρων μαθησιακών αναγκών. Εχει παρακολουθήσει το επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο η Εισαγωγή της Αγγλικής Γλώσσας στο Νηπιαγωγείο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς και το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Παράλληλα ασχολείται με τον κλασικό και σύγχρονο χορό και είναι κάτοχος πτυχίων του International Dance Teacher Association.

Έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές  εκδηλώσεις ενώ έχει διακριθεί και σε διαγωνισμούς χορού σε πανελλήνιο επίπεδο.

Σοφία Παπούλια

Καθηγητρια Αγγλικης Γλωσσας

X

Διάλεξε ποσό

Η δωρεά σου βοηθάει εφήβους και νέους να μεταβούν απο την ιδρυματική φροντίδα στην αυτόνομη ενήλικη ζωή

25€
50€
100€
200€
Επόμενο