Δήμητρα Καλαντώνη

Προεδρος-Διευθυνουσα Συμβουλος

Δήμητρα, η γενεσιουργός αιτία του εγχειρήματος που ονομάζεται ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ. Μητέρα ενός πρωταθλητή της κωπηλασίας αλλά και φίλη αφού η διαφορά στην ηλικία τους είναι πολύ μικρή. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το Executive MBA του Αγγλόφωνου Πανεπιστημίου Alba, ενώ οι αρχικές της σπουδές πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο Modul της Βιέννης στον τομέα του Hotel Management. Εργάστηκε σε μερικές από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές εταιρείες της Ελλάδας, της Ισπανίας και της Αυστρίας, στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων, Οργάνωσης Εκδηλώσεων, Marketing και Επικοινωνίας. Μια από τις επιτυχίες της αποτελεί η συμμετοχή της στη διοργάνωση του συνεδρίου του Ν.Α.Τ.Ο.

Συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της με διακρίσεις σε πανελλαδικό επίπεδο στον χώρο του αυτοκινήτου. Συμμετείχε, επίσης, στο στήσιμο τμήματος μεγάλης αλυσίδας (όμιλος Grecotel με 18 ξενοδοχεία). Στη συνέχεια εργάσθηκε ως Διευθύντρια έργου σε Μ.Κ.Ο. Σήμερα είναι Υπεύθυνη Εμπορικής Λειτουργίας στο ΚΠΙΣΝ, όπου, εποπτεύει το τμήμα μισθώσεων χωρών στη διοργάνωση εκδηλώσεων τρίτων, έχοντας αναλάβει πάνω από 570 εκδηλώσεις μεγάλων εταιρειών, οργανισμών, κοινωνικές εκδηλώσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις διάδοσης ιδεών (όπως TEDx Athens). Επιπλέον, έχει την επίβλεψη επισκέψεων αρχηγών κρατών και σημαντικών προσώπων, αφού μιλάει άπταιστα αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά.

 

Πέρα και πάνω από όλα αυτά όμως η Δήμητρα είναι μητέρα. Κατά τα μαθητικά χρόνια του γιου της ήταν πάντα στα συμβούλια γονέων. Εκεί δημιούργησε με δική της πρωτοβουλία σχολή γονέων και παράλληλα, λάμβανε ενεργά μέρος στη συμμετοχή των μαθητών σε ευρωπαϊκά προγράμματα, στηρίζοντας με οποιοδήποτε τρόπο, το έργο των καθηγητών. Ταυτόχρονα είναι μέλος του ΔΣ του Ναυταθλητικού Ομίλου Αιγυπτιωτών, όπου, οι αθλητές έχουν τα τελευταία χρόνια μεγάλες επιτυχίες σε ολυμπιακούς αγώνες, παγκόσμια, ευρωπαϊκά και πανελλήνια πρωταθλήματα.
Η μεγάλη της αγάπη για το γιο της, αλλά και για όλα τα παιδιά, την οδήγησαν σήμερα στο να λάβει πιο ενεργή δράση. Παρόλο που ο προσωπικός της χρόνος είναι ελάχιστος, δεν δίστασε ούτε μία στιγμή να κυνηγήσει το όνειρό της και να υλοποιήσει το δύσκολο εγχείρημα της δημιουργίας της ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η συνάντηση με ένα κορίτσι 19 ετών σε μια από τις καθιερωμένες της Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις σε δομή φιλοξενίας για κορίτσια, ως Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου, πριν από 6 χρόνια. Η αγωνία του νεαρού κοριτσιού για το μέλλον, έγινε και αγωνία της Δήμητρας.

 

Σήμερα, όμως, χάρη στην προσπάθειά της και με την αμέριστη αρωγή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, επιχειρεί να συνεισφέρει ουσιαστικά στην ενδυνάμωση των παιδιών που διαβιούν σε ιδρύματα κλειστής παιδικής προστασίας.

 

Η Δήμητρα είναι η Πρόεδρος και Ιδρύτρια της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ.

Δήμητρα Καλαντώνη

Προεδρος-Διευθυνουσα Συμβουλος

Μαρία Κωστάλα

Γενικη Διευθυντρια

H Mαρία είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στον τομέα της Επικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος “Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα” καθώς και του Μεταπτυχιακού “Πολιτική Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες” του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το ενδιαφέρον της εστιάζεται κυρίως στις Αναπαραστάσεις κοινωνικών ζητημάτων στα Μ.Μ.Ε και στην Επικοινωνία της Υγείας.

Μεταξύ άλλων ερευνητικά έχει ασχοληθεί με την κάλυψη της προσφυγικής κρίσης το 2015 ενώ συμμετείχε το 2017 στο COST ACTION IS1308 με θέμα «Ο λαϊκισμός στην Ευρώπη» ως βοηθός ερευνητής και αναλυτής για τις ελληνικές εφημερίδες. Σε αυτό το έργο, διεξήχθη ολοκληρωμένη ανάλυση περιεχομένου μέσων ενημέρωσης σε δώδεκα ευρωπαϊκές χώρες.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος σε τηλεοπτικές εκπομπές, στο γραφείο Τύπου κλινικής καθώς και σε πανεπιστημιακές μονάδες. Έχει απασχοληθεί ως εκπρόσωπος Διοίκησης και Lead Auditor στην υλοποίηση και εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001:2005) σε οργανισμούς με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας τους.
Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα «Η Επιχειρηματικότητα στην Πράξη» από το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών του Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα το πρόγραμμα Impact on Health της Ashoka Hellas αναφορικά με την ενδυνάμωση κοινωνικών επιχειρήσεων, ειδικά σχεδιασμένο για τον κλάδο της Υγείας. Επίσης, έχει συμμετάσχει στο σχεδιασμό και στη διενέργεια κοινωνικών ιατρείων σε νησιά και στην επαρχία.

 

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ η Μαρία είναι η Γενική Διευθύντρια.

Μαρία Κωστάλα

Γενικη Διευθυντρια

Βασίλης Σιέμος

Οικονομικός Σύμβουλος

Ο Βασίλης Σιέμος είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος  στη διεθνή τραπεζική και τα χρηματοοικονομικά (MSc International Banking & Finance) από το Πανεπιστήμιο του Salford.

Διαθέτει 20ετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των συμβούλων επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στη στρατηγική και τον επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό σχεδιασμό, ενώ έχει συντονίσει σημαντικά έργα και δράσεις θεσμικών φορέων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος Δ.Σ. σε ανώνυμη εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων και στέλεχος σε θέσεις διοικητικής ευθύνης σε επιχειρήσεις του κλάδου.

Είναι Υπεύθυνος του Επιχειρηματικού Επιταχυντή στο Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Αρχιμήδης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αρμόδιος για τη διαμόρφωση και παροχή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος συμβουλευτικής υποστήριξης και καθοδήγησης επιχειρηματικών ομάδων με σημείο αναφοράς το ΕΚΠΑ, για τη ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών με κύρια στοιχεία την καινοτομία και τη διαφοροποίηση. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, συνέδρια και εφημερίδες σε θεματολογία σχετική με την επιχειρηματικότητα.

Είναι και περήφανος πατέρας δύο έφηβων αγοριών.

 

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ εργάζεται ως Οικονομικός Σύμβουλος.

Βασίλης Σιέμος

Οικονομικός Σύμβουλος

Αχιλλέας Καραδημητρίου

Υπεύθυνος Στρατηγικής Επικοινωνίας και Εξεύρεσης Πόρων, Υπεύθυνος Πολιτιστικών Δράσεων

Ο Αχιλλέας Καραδημητρίου είναι επικοινωνιολόγος-δημοσιογράφος, διδάσκων στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει διδακτορικό στην Πολιτική και Οργάνωση του Ευρωπαϊκού Ραδιοτηλεοπτικού Πεδίου από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε διάφορα ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα σχετικά με τα Μέσα επικοινωνίας και το επικοινωνιακό πεδίο (The Media for Democracy Monitor 2020, ISCH COST Action -Populist Political Communication in Europe, YouthActiv – Jean Monnet – Information and Research Activities, 11 Nations Study of Comparative Political Knowledge and Media Consumption).

Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος – υπεύθυνος επικοινωνίας και δικτύωσης στο πλαίσιο του προγράμματος «Νέοι Πολίτες και Σύνταγμα», που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου – Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) καθώς και ως επικοινωνιολόγος σε διάφορους φορείς. Έχει επίσης διδάξει μαθήματα σχετικά με την επικοινωνία και τη δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο (σε συνεργασία με το Queen Margaret University του Εδιμβούργου) καθώς και σε διάφορες δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

 

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα και οι δημοσιεύσεις του επικεντρώνονται στην πολιτική και οργάνωση των ΜΜΕ, στην πλαισίωση των ειδήσεων, στην εξέλιξη της δημοσιογραφίας καθώς και στη χρήση των νέων μέσων επικοινωνίας στο πλαίσιο της συμμετοχικής κουλτούρας του νέου επικοινωνιακού πεδίου.

Αχιλλέας Καραδημητρίου

Υπεύθυνος Στρατηγικής Επικοινωνίας και Εξεύρεσης Πόρων, Υπεύθυνος Πολιτιστικών Δράσεων

Ολυμπία Μουσαγέα

Διοικητικη Υποστηριξη Εργου

H Ολυμπία μεγάλωσε δύο εξαιρετικούς νέους 21 και 24 ετών. Διακρίνεται για την κοινωνική της δράση καθώς πέρα από το ρόλο της ως μητέρα, συμμετέχει ενεργά στα κοινά, αναπτύσσοντας εθελοντική δράση σε διάφορους τομείς.

Είναι ιδρυτικό μέλος του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘’Περίσσευμα Καρδιάς’’. Συνδυάζοντας την αγάπη της για προσφορά μαζί με αυτή για τον αθλητισμό  υπήρξε εθελόντρια σε αγώνες που είχαν σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για ευπαθείς ομάδες αλλά και στους Special Olympics.

Έχει ασχοληθεί με τη διοίκηση και διαχείριση υπηρεσιών σε μεγάλη εταιρεία στον χώρο της εστίασης πάντα με συνειδητή της δέσμευση στις αρχές της εταιρικής υπευθυνότητας.

Διαθέτει άριστες δεξιότητες στην επικοινωνία και την συνεργασία, στο πλαίσιο της ομάδας, στηρίζοντας και ενδυναμώνοντας με γενναιοδωρία ψυχής τους ανθρώπους γύρω της.

 

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ η Ολυμπία στην ομάδα μας έχει αναλάβει τη Διοικητική υποστήριξη και τη διαχείριση υπηρεσιών.

Ολυμπία Μουσαγέα

Διοικητικη Υποστηριξη Εργου

Στέφανος Δεληγιάννης

Συντονιστης Δικτυου Εθελοντων & Αθλητικων Δραστηριοτητων

Ο Στέφανος γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μία από τις φτωχότερες χώρες του πλανήτη το Σουδάν. Οι δυσκολίες τον βοήθησαν να καταλάβει εξαρχής την αξία της αλληλεγγύης και της βοήθειας από και προς τον συνάνθρωπο.

Ο αθλητισμός ήταν η ιδανικότερη και ομορφότερη διέξοδος του από όλες αυτές τις δυσκολίες. Προς αυτή την κατεύθυνση, κατάφερε να συνδυάσει τις δύο πιο αγαπημένες του ασχολίες αυτή του αθλητισμού και των παιδιών μέσω των σπουδών του στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει διανύσει πολύχρονη επαγγελματική πορεία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με κυριότερη τη θέση του Manager σε μαρίνα στη Σαουδική Αραβία. Η αγάπη του, όμως, για πρόοδο και εξέλιξη προέκυψε μέσω της παρακολούθησης πολλών πιστοποιημένων σεμιναρίων αλλά και μεταπτυχιακών σπουδών σε τομείς προσωπικής ανάπτυξης (Life Coaching).  Το επόμενο βήμα ήταν η ενασχόληση του με το οικοσύστημα των ΑΜΚΕ. Τα στοιχεία αυτά τον έφεραν κοντά στην ομάδα της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ.

 

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ ο Στέφανος έχει αναλάβει τομέα διαχείρισης του δικτύου των εθελοντών και την οργάνωση αθλητικών προγραμμάτων.

Στέφανος Δεληγιάννης

Συντονιστης Δικτυου Εθελοντων & Αθλητικων Δραστηριοτητων

Αριστείδης Λορέντζος

Ψυχολογος - Συμβουλος Επαγγελματικου Προσανατολισμου & Ψυχοκοινωνικης Ενδυναμωσης

Ο Αριστείδης Λορέντζος σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο
Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Συμβουλευτική και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού
και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Συμβουλευτικής Επιστήμης και Επαγγελματικής
Σταδιοδρομίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ και έχει
εργαστεί ως Ψυχολόγος και Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε δημόσιες και
ιδιωτικές δομές ψυχολογικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εφήβων και νεαρών ενηλίκων.

 

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ ο Αριστείδης εργάζεται ως Ψυχολόγος και ως Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και είναι Συντονιστής Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης και Αυτονόμησης.

Αριστείδης Λορέντζος

Ψυχολογος - Συμβουλος Επαγγελματικου Προσανατολισμου & Ψυχοκοινωνικης Ενδυναμωσης

Χάρις Τακτικού

Chief Marketing Officer

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και κατέχει MBA in Tourism Management.

Η αγάπη για τα ταξίδια και τα αεροπλάνα την ώθησαν στο να δουλέψει στα πιο απαιτητικά call center διεθνών εταιρειών αερομεταφορών.

Σύντομα όμως ασχολήθηκε με το Digital Marketing, βοηθώντας εταιρείες να αναπτυχθούν μέσα από τα ψηφιακά εργαλεία.

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ κατέχει θέση CMO συμβάλλοντας στη διαμόρφωση και υλοποίηση στρατηγικών εξεύρεσης πόρων.

Χάρις Τακτικού

Chief Marketing Officer

Παναγιώτης Μάντης

Ψυχολόγος

Ο Παναγιώτης Μάντης σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Ειδική Αγωγή και Eκπαίδευση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Κλινικής Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπρόσθετα εξειδικεύεται στη Ψυχοθεραπεία και συγκεκριμένα στο Γνωσιακό Συμπεριφοριστικό Μοντέλο από την Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών (ΕΓΣΣ) και το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς (ΙΕΘΣ).

 

Είναι επιστημονικός συνεργάτης της τηλεφωνικής γραμμής 10306 του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ  που στόχο έχει την αποκατάσταση των πολιτών από τις επιπτώσεις του COVID-19.

 

Ο Παναγιώτης Μάντης παράλληλα με την επαγγελματική του πορεία ως Ψυχολόγος, συνεχίζει την καριέρα του ως πρωταθλητής στίβου και μέλος την εθνικής ομάδας στο αγώνισμα του δεκάθλου με αρκετές επιτυχίες (Πρωταθλητής Ελλάδας και Βαλκανίων και συμμετοχές σε Ευρωπαϊκά κύπελλα).

 

Έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές ψυχολογικής υποστήριξης και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά σε αρκετούς οργανισμούς.

 

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ ο Παναγιώτης Μάντης εργάζεται ως Ψυχολόγος.

Παναγιώτης Μάντης

Ψυχολόγος

Διονύσης Καλογήρου- Λουμίτης

Μαθηματικος

Ο Διονύσης προσπαθεί να μοιράζεται το πάθος του και την περιέργειά του για τα μυστήρια του κόσμου με τους συνανθρώπους του μέσω των μαθηματικών, των μυστικών της θάλασσας και της ενασχόλησής του με τα κοινά. Οι αρχικές του σπουδές σε Ελλάδα (Τμήμα Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου/ Μυτιλήνη) και Αγγλία (Earth and Ocean, University of Brighton) ήταν σχετικές με το περιβάλλον, πράγμα το οποίο συνέδεσε με την ελεύθερη και αυτόνομη κατάδυση. Εργάστηκε από νεαρή ηλικία σε χώρους εστίασης και στο χώρο του τύπου έως ότου γίνει εκπαιδευτής καταδύσεων και επαγγελματίας δύτης για ναυτικές και αλιευτικές εργασίες. Το 2014 εισάγεται στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών ώστε να ακολουθήσει αυτό που του προξενούσε την μεγαλύτερη συγκίνηση. Από το 2018, την χρονιά που αποφοίτησε, η αγάπη του για τα θεωρητικά μαθηματικά γίνεται το εργαλείο και το κίνητρο για να επικοινωνήσει με τα παιδιά και να τους προσφέρει όλα εκείνα που έμαθε ως άνθρωπος από τις διάφορες εργασίες που έκανε και όλα εκείνα που τον έκαναν να καταλαβαίνει, όσο φτάνει ο νους του στα μαθηματικά. Τους μήνες που δεν μαθαίνει στα παιδιά μαθηματικά, τα εκπαιδεύει να βουτάνε με ασφάλεια μέσω καταδυτικών κέντρων σε διάφορα νησιά της Ελλάδας. Από την καθημερινότητά του δεν θα μπορούσε να λείπει το κομμάτι της άθλησης καθώς συμμετέχει και σε αγώνες ελεύθερης κατάδυσης, ενώ τα βράδια τα αφιερώνει στην εμβάθυνση κατανόησης της Άλγεβρας και της θεωρίας αριθμών.

 

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ ο Διονύσης διδάσκει Μαθηματικά στις συνεργαζόμενες δομές παιδικής προστασίας.

 

Διονύσης Καλογήρου- Λουμίτης

Μαθηματικος

Γιώργος Γιουβανάκης

Κοινωνικός Λειτουργός

Ο Γιώργος Γιουβανάκης σπούδασε Κοινωνική Εργασία στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης. Έχει εργασθεί στον ανθρωπιστικό τομέα σε προγράμματα κοινωνικής ένταξης και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ενηλίκων και ανηλίκων, που ανήκουν σε ευπαθείς ή ειδικές ομάδες του πληθυσμού, όπως άποροι, πρόσφυγες και Ρομά. Συνεχίζει τις σπουδές του στο Διιδρυματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Διαχείριση γήρανσης και χρόνιων νοσημάτων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Παράλληλα, ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στις «Κοινωνικές Επιστήμες και Ανθρωπιστικές Σπουδές στην Εκπαίδευση» με ειδίκευση στην Κοινωνιολογία και Σύγχρονη Κοινωνία: Ειδικά Θέματα Παιδικής Ηλικίας, Κοινωνικών Μειονοτήτων, Εργασίας και Εκπαίδευσης.

Στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ εργάζεται ως κοινωνικός λειτουργός και ασχολείται κυρίως με τους ωφελούμενους που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 16-25 ετών, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας προγράμματα ενημέρωσης και ενδυνάμωσης, που στόχο έχουν την προετοιμασία για την αυτονόμησή τους.

Γιώργος Γιουβανάκης

Κοινωνικός Λειτουργός

Ελίνα Πόραλη

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικών Λειτουργιών

Η Ελίνα Πόραλη είναι απόφοιτος του ΕΚΠΑ και συγκεκριμένα του τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ. Στα πρώτα της βήμα εργάστηκε ως γραμματέας παραγωγής τηλεοπτικών σειρών σε μεγάλη εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών. Στη συνέχεια την κέρδισε η Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και σήμερα μετράει ήδη 12 έτη επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο. Η αγάπη της για την επικοινωνία με τον εργαζόμενο και τη φροντίδα των αναγκών του είναι αυτή, που την τροφοδοτεί ώστε να συνεχίζει στο χώρο και φυσικά να εξελίσσεται. Παράλληλα, στην προσωπική της ζωή είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών στα οποία προσπαθεί να εμφυσήσει την έννοια της προσφοράς και της συνεισφοράς προς τον συνάνθρωπο. Η ανάγκη και της ίδιας για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο την φέρνει σήμερα στην Εξέλιξη Ζωής ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικών Λειτουργιών.

Ελίνα Πόραλη

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικών Λειτουργιών