Η πρώτη φάση του προγράμματος της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2019. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των παιδιών που διαβιούν σε ιδρύματα κλειστής παιδικής προστασίας καθώς και τον κρίσιμο κοινωνικό ρόλο που επιτελούν οι δομές, προσβλέπουμε στη στενή συνεργασία μαζί τους, έτσι ώστε με την ίδια βαρύτητα, από κοινού να εστιάσουμε στους φιλοξενούμενους, παρέχοντας τους ποιοτικές εξειδικευμένες υπηρεσίες και γνώσεις-μέσω των συνεργατών και εθελοντών της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ εστιάζοντας στο χώρο της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης.

Τον Ιανουάριο του 2022 ξεκίνησε η δεύτερη φάση του προγράμματος της ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ και μέχρι σήμερα έχουν ενταχθεί σε αυτό συνολικά πέντε δομές με τις οποίες σχεδιάζουμε το κοινό μας έργο. Σκοπός της ΑΜΚΕ είναι η υποστήριξή τους, μέσω των ποιοτικών υπηρεσιών και των προγραμμάτων που προσφέρει η ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ.

Προσεγγίσαμε και είμαστε ευτυχείς που συμπορευόμαστε προς όφελος της ευάλωτης κοινωνικής ομάδας των παιδιών, στο πλαίσιο της σύμπνοιας και της αγαστής συνεργασίας με τους ακόλουθους φορείς:

X

Διάλεξε ποσό

Η δωρεά σου βοηθάει εφήβους και νέους να μεταβούν απο την ιδρυματική φροντίδα στην αυτόνομη ενήλικη ζωή

25€
50€
100€
200€
Επόμενο