Με επιτυχία ολοκληρώσαμε την πρώτη πιστοποιημένη εκπαίδευση στη μέθοδο της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης ή αλλιώς KΑΡΠΑ και  στη χρήση αυτόματου απινιδωτή, στο Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ με την ευγενική και ανιδιοτελή υποστήριξη  της ΄Life Guard Hellas΄ έδωσε την ευκαιρία σε 10 εργαζόμενες και εθελόντριες  της Δομής να εκπαιδευτούν στον χώρο τους με τα πλέον σύγχρονα μέσα και πάντα με τα νέα πρωτόκολλα ασφάλειας που διαμορφώθηκαν μετά την πανδημία του Covid 19.

Οι πιστοποιημένοι διασώστες,  με σαφήνεια και αμεσότητα εκπαίδευσαν αρχικά το κάθε μέλος χωριστά και στην συνέχεια όλους μαζί, ώστε να αντιδράσουν με ηρεμία και άρτια τεχνική σε οποιοδήποτε ατυχές συμβάν προκύψει κατά τη διάρκεια της εργασίας τους είτε σε κάποιο από τα παιδιά είτε και όπου αλλού χρειαστεί. Το παρόν στη δράση αυτή έδωσε και ο πρόεδρος του ‘Χριστοδουλείου  Ιδρύματος’  Κος  Χριστοφοράκης Γεώργιος ο οποίος μας ευχαρίστησε θερμά και ευχήθηκε να συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία που έχουμε έως και σήμερα.

Η πολυβραβευμένη για το κοινωνικό της έργο ‘Life Guard Hellas΄ συμμετέχει πέραν των άλλων δράσεων της στο δίκτυο των εθελοντών της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ και είναι παρούσα σε κάθε πρόγραμμα εκπαίδευσης που της έχει ζητηθεί μέσω των Ιδρυτών της, Κας Μάνια Μπίκοφ  και Κο Σπύρο Μιτριτσάκη και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό.