Τελευταία Ενημέρωση: Σεπτέμβριος 2022

 

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς και αναγνωρίζουμε πλήρως τη σημασία διασφάλισης της ιδιωτικότητάς σας και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα επικοινωνείτε ή συνεργάζεσθε μαζί μας,

 

Για κάθε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που διενεργείται στο πλαίσιο κάθε πιθανής αλληλεπίδρασής σας με τον Οργανισμό, συμπεριλαμβανομένης της επίσκεψής σας στην παρούσα ιστοσελίδα, Υπεύθυνος Επεξεργασίας είναι o Oργανισμός, δηλαδή η εταιρεία με την επωνυμία ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ, με έδρα στην οδό Λεωφόρο Συγγρού 229, στην Αθήνα, περιοχή Νέας Σμύρνης (https://www.exelixizois.org/).

 

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου (εφεξής “Πολιτική”) αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής, αποθήκευσης και χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων από την ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ, όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, υπό την προϋπόθεση ότι είστε φυσικό πρόσωπο. Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στόχο έχει να σας ενημερώσει για τους όρους συλλογής, επεξεργασίας και διαβίβασης των προσωπικών δεδομένων σας που ενδέχεται να συλλέξουμε ως υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων σας.

 

  1. Συνοπτικές πληροφορίες για τον ιστότοπο https://www.exelixizois.org/

 

Ο ιστότοπος https://www.exelixizois.org/ είναι ηλεκτρονική πλατφόρμα που λειτουργεί στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων της ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ, οι οποίες στοχεύουν στην ενδυνάμωση και υποστήριξη εφήβων και νεαρών ενηλίκων που προέρχονται από δομές κλειστής παιδικής προστασίας. Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά την πλοήγηση σας στον ιστότοπο αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και θα φυλάσσονται σε αρχείο με ευθύνη της ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ (υπεύθυνος επεξεργασίας).

 

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, παρέχετε τη συναίνεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και συμφωνείτε ότι η χρήση τους γίνεται με δική σας ευθύνη.

 

  1. Τι είναι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;

 

Στα προσωπικά δεδομένα σας ανήκει κάθε πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει, είτε απευθείας είτε συνδυαστικά με άλλες, στην αναγνώριση σας ή στον εντοπισμό σας ως φυσικό πρόσωπο.

 

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν ενδεικτικά στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμο, ηλικία, ο ΑΦΜ, ο αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης, οι φυσικές και ηλεκτρονικές διευθύνσεις σας, οι αριθμοί σταθερού και κινητών τηλεφώνων σας, τραπεζικών/χρεωστικών/ προπληρωμένων καρτών σας, στοιχεία αξιολόγησης, ιστορικό διαδικτυακών αναζητήσεών σας (και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιτρέπει την ταυτοποίησή σας κατά τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (EE) 2016/679 (GDPR) και της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

 

 

  1. Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

 

Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι η συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση,  αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση,  διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και  καταστροφή Προσωπικών Δεδομένων φυσικών προσώπων.

 

  1. Ποια Δεδομένα σας συλλέγουμε;

 

Α) Κατά την επίσκεψη και πλοήγηση σας στον ιστότοπό μας:

 

Δε συλλέγουμε Δεδομένα σας, παρά μόνο όσα συλλέγονται από τα cookies που έχετε επιτρέψει δια της συγκατάθεσης σας να χρησιμοποιηθούν, τα οποία αναφέρονται αναλυτικά παραπάνω στην ενότητα με τίτλο Πολιτική Cookies.

 

Β) Κατά την αποστολή μηνυμάτων μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστοτόπου, τα στοιχεία του μηνύματος (e-mail, κείμενο μηνύματος, διεύθυνση IP, ημερομηνία και ώρα αποστολής μηνύματος) παραμένουν στη βάση δεδομένων του ιστοτόπου και διαγράφονται αμέσως μετά την ολοκλήρωση επικοινωνίας μεταξύ του αποστολέα του μηνύματος και του Οργανισμού.

 

Γ) Αν έχετε συναινέσει να σας στέλνουμε ενημερωτικό υλικό (Newsletter) καταχωρούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στη «λίστα αποστολής Newsletter» τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει για τον σκοπό αυτόν (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) παραμένουν στη βάση δεδομένων του MailChimp έως ότου επιλέξετε να διαγραφούν τα δεδομένα σας.

 

Δ) Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους  μέσα στον ιστότοπο.

 

Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας  επεξεργασίας δεδομένων.

 

Η GA χρησιμοποιεί cookies, λεπτομέρειες για τα οποία μπορείτε να βρείτε στους οδηγούς προγραμματιστών της Google. Προς πληροφόρηση σας, ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί την εφαρμογή analytics.js της  GA.

 

Η απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας, θα αποτρέψει την GA από την παρακολούθηση οποιουδήποτε μέρους της επίσκεψής σας σε σελίδες εντός  αυτού του ιστοτόπου (για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ενότητα «Ρυθμίσεις cookies» στην πολιτική cookies του ιστοτόπου μας).

  1. Προσωπικά Δεδομένα Ανηλίκων

Δεν συλλέγουμε καμία προσωπική πληροφορία για παιδιά ηλικίας μικρότερης των 15 ετών.

  1. Επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων

Ενδέχεται, σε ορισμένες περιπτώσεις, ο Οργανισμός να επεξεργασθεί ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων ("ευαίσθητα δεδομένα"). Ευαίσθητα δεδομένα ορίζονται τα προσωπικά δεδομένα που αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνική καταγωγή, πολιτικά φρονήματα, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, συμμετοχή σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα με σκοπό την ταυτοποίηση ενός φυσικού προσώπου, την υγεία ή τη σεξουαλική ζωή ή γενετήσιο προσανατολισμό του. Για παράδειγμα, ενδέχεται να επεξεργασθεί ευαίσθητα δεδομένα τα οποία κάποιος χρήστης έχει καταστήσει δημόσια. Ενδέχεται επίσης να επεξεργασθεί ευαίσθητα δεδομένα, κατά περίπτωση, για την στήριξη, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων. Επίσης ενδέχεται να επεξεργασθεί τα ευαίσθητα δεδομένα του χρήστη αν έχει ελεύθερα δώσει την προηγούμενη ρητή και ξεχωριστή συγκατάθεσή του, σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

  1. Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας;

 

Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας αποκλειστικά για τους σκοπούς των παρεχόμενων υπηρεσιών του διαδικτυακού ιστοτόπου https://www.exelixizois.org/ και ιδίως για α) την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του ιστοτόπου, β) την επικοινωνία μας μαζί σας στα στοιχεία που παρέχετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, γ) τη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, δ) την παρακολούθηση των δεικτών του προγράμματος ‘Νέοι πολίτες και Σύνταγμα’ και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του και ε)την εν γένει υλοποίηση των δράσεων και προγραμμάτων του Οργανισμού.

 

  1. Ποια είναι η νομιμοποιητική βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από τον Οργανισμό;

 

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του ιστοτόπου στηρίζεται κατά κύριο λόγο στη συναίνεση του ίδιου του χρήστη. Κατ’ εξαίρεση και κατά περίπτωση, άλλες νομιμοποιητικές βάσεις μπορεί να είναι η εκπλήρωση νόμιμης υποχρέωσης, η υπογραφή και εκτέλεση μεταξύ μας σύμβασης και η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων καθώς και η επιδίωξη εννόμων συμφερόντων της ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ, ως υπεύθυνου επεξεργασίας, ή τρίτου. Στην τελευταία αυτή περίπτωση θα ενημερωθείτε με κάθε πρόσφορο μέσο πριν από την επεξεργασία των Δεδομένων σας για το ειδικό έννομο συμφέρον που την δικαιολογεί.

 

Για τα Δεδομένα σας που σχετίζονται με την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletter) και την χρήση Cookies, το σύννομο της επεξεργασίας τους στηρίζεται στη δική σας, ειδική συναίνεση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies δείτε στην ενότητα «Πολιτική Cookies».

 

  1. Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας;

 

Αποδέκτες των Δεδομένων είναι το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας, και τα συνεργαζόμενα με εμάς φυσικά πρόσωπα, επιχειρήσεις/εταιρείες (πχ. εξωτερικοί νομικοί σύμβουλοι, οικονομικοί και επιχειρηματικοί σύμβουλοι, εταιρείες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, εξωτερικοί ελεγκτές και λογιστές, ασφαλιστικές εταιρείες, διαφημιστικές εταιρείες κλπ.), οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας.

 

Επίσης, στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων με άλλους φορείς και οργανισμούς, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε στον εκάστοτε συνεργαζόμενο φορέα λίστες με τα στοιχεία των εγγεγραμμένων στο Newsletter, υπό την προϋπόθεση πάντοτε, ότι τα φυσικά πρόσωπα στα οποία αφορούν τα στοιχεία έχουν παράσχει προηγουμένως συναίνεση για χρήση των στοιχείων τους για την συγκεκριμένη δραστηριότητα.

 

Επιπλέον, ενδέχεται να μοιραστούμε ή να γνωστοποιήσουμε τα Δεδομένα σας όταν το έχετε ζητήσει εσείς ρητά ή όταν απαιτείται εκ του νόμου.

 

  1. Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι Εκτελούντες την Επεξεργασία σέβονται τα Προσωπικά σας Δεδομένα;

 

Οι Εκτελούντες την επεξεργασία έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με την ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ: να τηρούν εχεμύθεια, να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα χωρίς την άδεια της Εταιρείας, να λαμβάνουν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να διασφαλίζεται κάθε φορά ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες συλλέγονται, μεταφέρονται, αποθηκεύονται και τυγχάνουν εν γένει επεξεργασίας σύμφωνα με τα κατάλληλα πρότυπα και μέτρα ασφαλείας και σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής και τους εκάστοτε ισχύοντες νόμους προστασίας δεδομένων.

 

  1. Στέλνουμε τα Δεδομένα σας στο εξωτερικό;

 

Δεν στέλνουμε τα Δεδομένα σας εκτός Ελλάδος. Τα Προσωπικά σας Δεδομένα αποτελούν αντικείμενο αποθήκευσης και επεξεργασίας μόνο εντός Ελλάδας.

 

  1. Πότε διαγράφουμε τα Δεδομένα σας;

 

Θα επεξεργαστούμε και θα αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όλη τη διάρκεια της σχέσης μας και για όσο χρόνο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των συμβατικών και νόμιμων υποχρεώσεών μας.

 

Θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας όταν δεν είναι πλέον απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν και υποβλήθηκαν σε επεξεργασία, καθώς και μετά από αίτησή ή αντίρρησή σας στην επεξεργασία, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν νομικοί λόγοι που να απαιτούν να τα διατηρήσουμε περαιτέρω, όταν δεν είναι απαραίτητα για σκοπούς συμμόρφωσής μας με νομικές υποχρεώσεις ή με την ανάκληση της συγκατάθεσής σας (εάν η συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων βασίστηκε σε αυτή).

 

  1. Είναι ασφαλή τα Δεδομένα σας;

 

Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Έχουμε λάβει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία.

 

Χρησιμοποιούμε Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Ασφαλείας (SSL – Secure Socket Layer), για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στον ιστότοπο και τον φυλλομετρητή (browser) σας. Επίσης, η εταιρεία Hetzner, που παρέχει υπηρεσίες Web Hosting και Web Development τηρεί τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και μέτρα πολιτικής backup.

 

Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

 

Η με οποιοδήποτε τρόπο επεξεργασία των Δεδομένων σας επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα από εμάς πρόσωπα, εργαζόμενους και συνεργάτες μας αποκλειστικά για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς (βλ. αριθμό 7).

 

  1. Ασφάλεια συναλλαγών

 

Ο Οργανισμός δεσμεύεται, όσον αφορά την κατά το δυνατό εξασφάλιση της ασφάλειας, του απορρήτου και της ακεραιότητας των δεδομένων, που συλλέγει, σχετικά με τους χρήστες της Ιστοσελίδας του. Ειδικότερα, ο Οργανισμός έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα, ενώ διαθέτει και χρησιμοποιεί εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό που ασχολείται με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας. Επίσης διαθέτει κατάλληλες πολιτικές ασφαλείας και χρησιμοποιεί τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά/επιχειρησιακά εργαλεία, όπως ανωνυμοποίηση, ψευδωνυμοποίηση, κρυπτογράφηση δεδομένων, χρήση firewalls, καθιέρωση επιπέδων εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, επεξεργασία από ειδικά εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους, εκπαίδευση προσωπικού, περιοδικούς ελέγχους. Οι ως άνω διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση και αλλαγή ή καταστροφή και βοηθούν στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.

 

  1. Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

 

  1. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

  1. Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής τηλεφωνικού αριθμού).

 

  • Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη.

 

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας στην περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.

 

  1. Έχετε δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας.

 

Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

 

  1. Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.

 

Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.

 

  1. Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας.

 

Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεση σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

 

  1. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

 

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να απευθύνετε στη διεύθυνση της ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ ή στο email info@exelixizois.org.

 

Μπορείτε, επίσης, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τα Δεδομένα σας στην ενότητα ‘Ο λογαριασμός μου’ του ιστοτόπου μας, καθώς και να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Επισκεπτών Ιστοσελίδας στο +302107546020 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@exelixizois.org για παροχή βοήθειας.

 

Για να διαγράψετε τα δεδομένα που παραχωρήσατε για την αποστολή ενημερωτικού δελτίου (Newsletter) μπορείτε:

 

(α) Να καταργήσετε την επιλογή του κατάλληλου πλαισίου στη σελίδα “Ο λογαριασμός μου” του ιστοτόπου info@exelixizois.org

 

(β) Να επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Επισκεπτών της Ιστοσελίδας στο +302107546020.

 

(γ) Να Ακολουθήσετε τις οδηγίες διαγραφής από το Newsletter που περιλαμβάνεται σε ευδιάκριτο σημείο στο κάτω μέρος κάθε ενημερωτικού δελτίου.

 

(δ) Να στείλετε σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@exelixizois.org.

 

  1. Κάνουμε χρήση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων / περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας;

 

Δε λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας. Αν αυτό συμβεί θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα και εκ των προτέρων, πληροφορώντας σας για την λογική της σκοπούμενης αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουμε και τυχόν συνέπειες για εσάς.

 

Γίνεται χρήση “cookies” στον ιστότοπό μας, πάντοτε μετά από ενημέρωση και συγκατάθεση σας.

  1. Χρήση των δεδομένων σας για σκοπούς marketing

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας και για να προωθήσουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς μόνο εάν έχουμε τη ρητή  συγκατάθεσή σας ή αν θεωρούμε ότι έχουμε υπέρτερο έννομο συμφέρον να το πράξουμε.

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς marketing καθώς και να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για το σκοπό αυτό. Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε για το σκοπό αυτό συνίστανται σε πληροφορίες που μας παρέχετε εσείς και δεδομένα που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας.

  1. Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;

 

Επεξεργαζόμαστε τα Δεδομένα σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

 

  1. Πού μπορείτε να προσφύγετε αν παραβιάσουμε το ισχύον δίκαιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων;

 

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική διεύθυνση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. +30 2106475600, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 

  1. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

 

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα σας ειδοποιούμε είτε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση σε εμφανές σημείο προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ είτε με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

 

© 2022. ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Πολιτική Απορρήτου.

 

 

Δήλωσε Συμμετοχή στον Μαραθώνιο της Αθήνας 2022