Σε μία όμορφη εκδήλωση αγάπης και προσφοράς προς τους ωφελούμενους της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ προχώρησε ο ΣΕΓΑΣ, δωρίζοντας σε όλα τα παιδιά που διαβιούν στις συνεργαζόμενες δομές κλειστής παιδικής προστασίας, τα επίσημα μπλουζάκια του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Η κοινωνική δράση στάθηκε αφορμή για να γεμίσουν χαμόγελα χαράς τα πρόσωπα των παιδιών, αφού προς μεγάλη τους έκπληξη τα μπλουζάκια τους παρέδωσε η 2η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κάτοχος του Πανελλήνιου ρεκόρ στα 400 μ., Μαρία Μπελιμπασάκη, η οποία εκπροσωπούσε την Ομοσπονδία, μαζί με την Πρόεδρο της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ, κα Δήμητρα Καλαντώνη. Η κα Καλαντώνη ευχαρίστησε από καρδίας την αγαπημένη αθλήτρια και της μετέφερε την ιδιαίτερη σημασία αυτής της «αγκαλιάς» για τους ωφελούμενους.

Τα παιδιά που καταπιάνονται με διάφορα αθλήματα, ενθουσιάστηκαν με την ιδέα της Μαρίας να προπονηθούν μαζί της μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν και αφού αντάλλαξαν ευχές και πειράγματα, υποσχέθηκαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους με τη νέα χρονιά.

Φέτος τα Χριστούγεννα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζονται πράξεις αλληλεγγύης και συνεισφοράς προς τους συνανθρώπους μας και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, αλλά και αποτελεσματικές συνέργειες στην προσπάθεια για μία πιο δίκαιη κοινωνία για όλους.