Μία ακόμη δράση υλοποιήθηκε στη Στέγη Θηλέων, με σκοπό αυτή τη φορά να διασκεδάσουμε και να καλωσορίσουμε τη χριστουγεννιάτικη περίοδο μαζί με τα κορίτσια. Στο πλαίσιο λοιπόν των ψυχαγωγικών δράσεων, όπως και την περασμένη χρονιά, έτσι και φέτος αλλά με τις απαραίτητες προσαρμογές, «βρεθήκαμε» στη δομή για να φτιάξουμε λαχταριστά μελομακάρονα υπό την καθοδήγηση της αγαπημένης μας σεφ, Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Η Αργυρώ συντρόφευε τις ωφελούμενες με live σύνδεση από το laptop, ενώ από την ομάδα της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ παραβρέθηκε μόνο η Πρόεδρος, Δήμητρα Καλαντώνη, η οποία πριν την επίσκεψή της στη Στέγη, είχε υποβληθεί σε COVID τεστ και φορούσε μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής της στο χώρο.

Η ανάγκη των κοριτσιών για κοινωνικοποίηση, συναναστροφή και διασκέδαση υπό τις παρούσες συνθήκες, είναι ακόμη πιο έντονη, αφού όλο αυτό το διάστημα του εγκλεισμού τις δυσκολεύει συναισθηματικά και ψυχικά. Έτσι η κουζίνα της δομής και το ραντεβού μας με τη σεφ, αποτέλεσε την ιδανική αφορμή για παιχνίδι, χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και πολλά χαμόγελα! Τα κορίτσια δεν έχαναν ευκαιρία για πειράγματα και γέλια. Η ασχολία τους με τη ζαχαροπλαστική δημιούργησε ένα όμορφο εορταστικό κλίμα στη Στέγη, ενισχύοντας παράλληλα τη συνεργασία μεταξύ τους και τη δημιουργικότητα.

Τις φωτογραφίες τράβηξε ο ωφελούμενος, Στάθης Σταθάρας, που αποτελεί πλέον ενεργό μέλος της ομάδας της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ.