Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ, μεριμνώντας για την επαφή των ωφελούμενών της με τον πολιτισμό, στις 31/1/2022 (ώρα προσέλευσης 19:00) συμμετέχει σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στην οποία οι ONIRAMA συναντούν εκλεκτούς καλλιτέχνες στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΚΠΙΣΝ) για να παρουσιάσουν τον επετειακό τους δίσκο «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους».

Στην ξεχωριστή αυτή μουσική συνάντηση θα παρουσιαστούν ντουέτα από το πολυσυλλεκτικό «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ» καθώς και αγαπημένες μελωδίες του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου. Στη βραδιά θα δώσουν χρώμα με τη φωνή και τις μελωδίες τους αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Σαλίνα Γαβαλά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Νάντια Κοντογεώργη, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Παναγιώτης Μάργαρης, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Νίκος Μουτσινάς, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Μιρέλα Πάχου, η Δανάη Πολίτη, ο Γιώργος & ο Νίκος Στρατάκης και ο Solmeister.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ, η οποία τα δύο τελευταία χρόνια με την πολύπλευρη δράση της υποστηρίζει ολιστικά εφήβους και νεαρούς ενήλικες που προέρχονται από οποιαδήποτε δομή κλειστής παιδικής προστασίας.

Ειδικότερα, μέσα από το πρόγραμμα Πρόσβασης των εφήβων και των νέων στον Πολιτισμό η ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ αποσκοπεί στην ενίσχυση της επίγνωσης των ωφελούμενων σχετικά με την αξία των πολιτιστικών αγαθών στην καθημερινότητά τους προάγοντας παράλληλα την ιδιότητα του ενεργού πολίτη. Οι πολιτιστικές δράσεις του φορέα καθώς και το σύνολο του έργου του υποστηρίζονται από την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Προπώληση εισιτηρίων online στο ticketservices.gr, τηλεφωνικά στο 2107234567 και στο εκδοτήριο της Ticket Services, Πανεπιστημίου 39.

Το Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Minos EΜΙ Universal, σε παραγωγή YOLO Music:

https://Onirama.lnk.to/AnthologioGiaMikrousKaiMegalous

 

#ONIRAMA #NationalGreekOpera #AlternativeStage #AnthologioGiaMikrousKaiMegalous #EXELIXIZOIS