Κατά την επιστροφή μας από τις καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου, είχαμε την τιμή και τη χαρά να έχουμε προσκεκλημένο, τον ambassador της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ και Παγκόσμιο πρωταθλητή κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης ΑΜΕΑ, Χρήστο Κορομηλά. Έτσι, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διαδικτυακή συζήτηση, μεταξύ των κοριτσιών της Στέγης Θηλέων «Ο Άγιος Αλέξανδρος» και του κύριου Κορομηλά, σχετικά με τη σημασία του Αθλητισμού και της Σωματικής Υγείας. Το επικοινωνιακό του χάρισμα και η αγάπη του για τα παιδιά, δημιούργησαν ένα εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των συμμετεχόντων, που θέλησαν να μάθουν όσο περισσότερα μπορούσαν από τον σπουδαίο αυτό Άνθρωπο και Αθλητή.

Πέραν των πολύ σημαντικών τεχνικών που μοιράστηκε με τα κορίτσια, σχετικά με τα διαφορετικά  αθλήματα, στα οποία λαμβάνει μέρος ως τριαθλητής, η ουσιαστικότερη και πιο ΄δυνατή’ στιγμή, ήταν η κατάθεση ψυχής του Χρήστου. Ο ίδιος αποτέλεσε έμπνευση για τα παιδιά, χάρη στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τις δυσκολίες του Πρωταθλητισμού και την επιμονή που έδειξε, προκειμένου να πετύχει την Παγκόσμια αναγνώριση.  Ο ίδιος αποτελεί μοναδικό παράδειγμα και τα κορίτσια της Στέγης, δεν έχασαν την ευκαιρία να τον βομβαρδίσουν με ερωτήσεις, στις οποίες έδωσε απαντήσεις -‘μαθήματα ζωής’.

Η σπουδαία αυτή διαδικτυακή συνάντηση, ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση από τον ίδιο να επαναληφθεί το συντομότερο δυνατό, χάριν απαίτησης των ωφελούμενων μας!