Μία ζωντανή και ζεστή συζήτηση αναπτύχθηκε την Κυριακή 4 Απριλίου μεταξύ της αγαπημένης καλλιτέχνιδας Νατάσσας Μποφίλιου και των ωφελούμενων της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ στο πλαίσιο της δράσης Mentor’s Day με σημείο αναφοράς τον επαγγελματικό προσανατολισμό. H κα Μποφίλιου, που ήταν καλεσμένη στην τρίτη διενέργεια της δράσης με κεντρικό θέμα τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα, συνομίλησε με τα παιδιά για μουσική, τραγούδια, όνειρα, πρότυπα, ελπίδα και φως!

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια άνοιξε τη συζήτηση κάνοντας μία παραστατική αναδρομή στην καλλιτεχνική της πορεία, αναφερόμενη στις σπουδές της, στη γνωριμία της με τους συνεργάτες της πριν 17 χρόνια, αλλά και το ρόλο που διαδραμάτισε η τυχαία αυτή γνωριμία στην επαγγελματική της πορεία. Χρησιμοποιώντας στίχους των τραγουδιών της, η κα Μποφίλιου μας ταξίδεψε στον μαγικό κόσμο της μουσικής και μας μετέφερε τη σπουδαιότητα του να κάνουμε όνειρα ζωής. Παράλληλα αναφέρθηκε στον παράγοντα τύχη και στη σημασία της δημιουργίας υγειών προτύπων, τα οποία, όπως επισήμανε, έχουν επηρεάσει πολλές φορές θετικά τη συμπεριφορά και εξέλιξή της.

Με αφορμή τις ερωτήσεις των παιδιών σχετικά με τη μουσική βιομηχανία και τη δημοσιότητα, η κα Μποφίλιου αναφέρθηκε σε κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τη νεολαία, όπως η έντονη προβολή των ατόμων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η εφήμερη δημοσιότητα προσώπων με γνώμονα αποκλειστικά την εμφάνιση.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης επεδίωκε την ουσιαστική αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων και απάντησε με χαρά και ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν. Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνάντησης αποχαιρέτησε τα παιδιά εκδηλώνοντας το θαυμασμό της για εκείνα, αλλά και την πρόθεσή της για μία δια ζώσης γνωριμία με σκοπό να τραγουδήσουν, να διασκεδάσουν και να δημιουργήσουν σε καλλιτεχνικό επίπεδο.

Η δράση Mentor’s Day που ξεκίνησε στα μέσα Φεβρουαρίου και πραγματοποιείται κάθε δύο Κυριακές, έχει εξελιχθεί σε μία όμορφη και δημιουργική ανταλλαγή εμπειριών και τοποθετήσεων μεταξύ καταξιωμένων επαγγελματιών και των ωφελούμενων της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ. Οι θεματικές των συναντήσεων έχουν διαμορφωθεί βάσει των επαγγελματικών προτιμήσεων των νεαρών ενηλίκων με τις πρώτες συναντήσεις να επικεντρώνονται σε αθλητικά, καλλιτεχνικά και ανθρωπιστικά επαγγέλματα.
Παρακολουθήστε όλα τα video της δράσης Mentor’s Day στο Youtube channel μας.