Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ ανοίγει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα το διάλογο για την ανάγκη μεταρρύθμισης και ολιστικής παρέμβασης στο ευαίσθητο πεδίο της παιδικής προστασίας, θέτοντας  αυτή τη φορά στο επίκεντρο την προώθηση της ψυχικής υγείας ευάλωτων νέων και τη σημαντικότητα συμπερίληψης της ως πυλώνα δράσης Εταιρικής Υπευθυνότητας, με στόχο την προαγωγή της αποϊδρυματοποίησης και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.

Το Συνέδριο, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2023 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), θα έχει ως στόχο, σε ευθυγράμμιση πάντα με τις σύγχρονες θεσμικές επιταγές, τη διαμόρφωση ενός πρωτοπόρου δικτύου δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ των φορέων που εργάζονται στο πεδίο της παιδικής προστασίας και των επιχειρήσεων που διακρίνονται για την κοινωνική τους προσφορά και καλούνται μέσω πρακτικών ESG να συμμετέχουν ενεργά στην ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Σοφία Ζαχαράκη, ενώ στα πάνελ ομιλητών θα συμμετάσχουν διακεκριμένα στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες από το χώρο της ψυχικής υγείας, καθώς και «πρεσβευτές» του έργου της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ, συμπεριλαμβανομένων ωφελούμενων που έχουν διακριθεί για την επιτυχημένη τους πορεία στο πλαίσιο του προγράμματος αυτονόμησης της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ.

Η διαφύλαξη της ψυχικής υγείας και της πλήρους κοινωνικής ένταξης ευάλωτων παιδιών και νέων είναι υπόθεση όλων μας και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της συνολικής υγείας και κοινωνικής ευημερίας του τόπου μας.

Εξασφάλισε και εσύ τη θέση σου στο Συνέδριο δηλώνοντας συμμετοχή εδώ έως την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου. Η παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι δωρεάν.