Χαρίστε έμπρακτη αγάπη στα παιδιά των δομών κλειστής παιδικής προστασίας
αγοράζοντας προϊόντα από το Κτήμα Μουσών

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ εν όψει των φετινών εορτών των Χριστουγέννων εγκαινιάζει μία νέα συνέργεια με το Κτήμα Μουσών με στόχο την υποστήριξη των παιδιών που προέρχονται από περιβάλλοντα ιδρυματικής φροντίδας.

Η οικογένεια Ζαχαρία, διαθέτοντας μια πολυετή διαδρομή στον χώρο της οινοποιίας, δημιούργησε για την ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ μια σειρά συσκευασιών με εκλεκτά κρασιά, μέσα από την αγορά των οποίων ενισχύεται εμπράκτως το κοινωνικό έργο της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ.

Η ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2018 με αποστολή την πολυεπίπεδη στήριξη εφήβων (12-18 ετών) και νεαρών ενηλίκων (18-25 ετών) που διαβιούν ή έχουν μεγαλώσει σε δομές κλειστής παιδικής προστασίας. Σταθερό όραμά μας η επίτευξη της ανεξάρτητης και αυτόνομης διαβίωσης του παραπάνω πληθυσμού με απώτερο σκοπό τη δημιουργική συμπερίληψή του στην κοινωνία αφήνοντας πίσω τις εμπειρίες της ιδρυματικής φροντίδας. Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει να στηρίξουμε και να ενδυναμώσουμε πάνω από 120 παιδιά.

Σε αυτή την προσπάθεια αξίζει να συνεισφέρουμε όλοι.
Στις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων γίνε κι εσύ υποστηρικτής του έργου μας.
Αγοράζοντας τις εκλεκτές συσκευασίες οίνων που δημιούργησε το Κτήμα Μουσών
για την ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ συμβάλλετε:

 

  • Στην εκπαίδευση των παιδιών που προέρχονται από περιβάλλοντα ιδρυματικής φροντίδας
  • Στην πνευματική, διανοητική και ψυχολογική τους υποστήριξη
  • Στην καθοδήγηση και προετοιμασία τους σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού
  • Στην εξασφάλιση στέγης και διαβίωσης στους νεαρούς ενήλικες που βρίσκονται στο στάδιο της αποϊδρυματοποίησης
  • Στην πραγματοποίηση πολιτιστικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων με στόχο την κοινωνικοποίηση των παραπάνω παιδιών

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την έμπρακτη στήριξη του έργου μας και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία και αγάπη!ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ & ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ